Poppenwieg

Poppenwiegjes voor kinderen vanaf 3 jaar.

Poppenwieg wit
  • Vanaf 3 jaar
  • Houten poppenwieg
  • Inclusief dekentje
  • Voor poppen tot 50 cm
  • Kan heen en weer wiegen
  • Geen verzendkosten
€ 59,95    € 34,95

In slaap wiegen

Ken je dat gevoel in de zomer? Dat je in een hangmat ligt en zachtjes heen en weer wiegt? Val je dan niet in no time in slaap? Geen wonder dat baby's al van oudsher in slaap worden gewiegd! Dus zet deze methode voort voor jouw pop en wieg de pop heerlijk heen en weer.

Afmeting

We raden aan om altijd de pop op te meten waarvoor je een poppenwieg gaat uitzoeken. De wieg moet niet te groot zijn, maar hij mag vooral niet te klein zijn. Je vindt het zelf toch ook niet fijn om in een te krap bed te liggen? De afmetingen van elk product kun je vinden onder het kopje 'kenmerken'.

Houten wieg

Bandits & Angels staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Om deze reden kiezen wij voor voornamelijk houten speelgoed. Om te beginnen is de productie ervan doorgaans duurzamer dan bijvoorbeeld van plastic speelgoed. Bovendien gaat houten speelgoed jaren mee. Ook ons wiegjes-assortiment is gemaakt van hout.

Naamsticker

Het is mogelijk om jouw poppenwieg te personaliseren met een naamsticker. Deze maken wij in onze eigen drukkerij. Je kunt kiezen voor de naam van de poppenmoeder (of -vader natuurlijk!) of voor die van de pop zelf, zolang het maar maximaal 10 karakters zijn. De sticker leveren we los mee zodat je deze naar eigen inzicht op de poppenwieg kunt plakken.

Poppenbedjes