Kinderstep

Stoere kindersteppen in diverse kleuren van Bandits & Angels om mee op avontuur te gaan. Stepjes voor kinderen vanaf 2 jaar.

 • Vanaf 2 jaar
 • Step met drie wielen
 • LED lampjes in de voorwielen
Bekijk producten
 • Vanaf 3 jaar
 • Eenvoudig opklapmechanisme
 • Verstelbaar stuur (73-85 cm)
Bekijk producten
 • Vanaf 4 jaar
 • Eenvoudig opklapmechanisme
 • Verstelbaar stuur (85-90-95 cm)
Bekijk producten
 • Vanaf 5 jaar
 • Eenvoudig opklapmechanisme
 • Verstelbaar stuur (90-100 cm)
Bekijk producten
 • Vanaf 5 jaar
 • Vast stuur (81 cm)
 • Voetrem op achterwiel
Bekijk producten
 • Kinbeschermer met naam
 • Draaggordel
 • Rieten mandje
Bekijk producten

Steppen is goed voor de ontwikkeling van je kind

Steppen is cool! Je kind komt er goed van in beweging. Ze moeten immers hun benen goed gebruiken om vooruit te komen. Daardoor worden ze ook nog eens sterker. De motorische vaardigheden worden verbeterd. Maar ook worden ze mentaal gestimuleerd. Het is, vooral in het begin, flink concentreren en coördineren. Ze moeten letten op hun snelheid. Ze moeten vooruit gekomen en tegelijkertijd sturen. Ze moeten op obstakels letten. Steppen geeft ze wel een gevoel van vrijheid. En zelfstandigheid. Kortom: steppen is goed voor de ontwikkeling van een kind op meerdere vlakken! Bovenal is het voor hun natuurlijk gewoon heel erg leuk. Om buiten te kunnen spelen met hun eigen voertuigje.

Kinderstep voor kinderen vanaf 2, 3, 4 en 5 jaar

Op zoek naar een kinderstep voor een specifieke leeftijd? Bij Bandits and Angels zul je het vinden. We hebben namelijk steppen vanaf 2, 3, 4 en 5 jaar. Van een kinderstep voor een beginnende stepper van 2 jaar. Tot een stuntstep voor een meer ervaren durfal vanaf 5 jaar. Wat ze met elkaar gemeen hebben? Ze zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Ze zijn veilig om mee te spelen. Ze zijn verkrijgbaar in diverse vrolijke kleuren. En ze staan allemaal garant voor ontzettend veel plezier! Ze vinken alle eisen af die we bij Bandits and Angels stellen. Voor welke kinderstep ga jij?

Een kinderstep met drie wielen of met twee wielen

Je kunt een step uitkiezen op basis van het aantal wielen. Met drie of twee wielen. Het voordeel van een kinderstep met drie wielen? De drie wielen bieden veel stabiliteit. En ze helpen het evenwicht te bewaren. Bovendien voorkomen ze dat de step omvalt. Hierdoor is het makkelijker sturen. Het kind hoeft zich alleen maar te concentreren op het vooruit komen. Zonder zich zorgen te maken over het evenwicht. Ideaal voor de beginnende stepper! Het voordeel van een kinderstep met twee wielen? Door de twee wielen is de step veel wendbaarder. Er kunnen scherpere bochten worden gemaakt. En er kan eenvoudig van richting worden veranderd. Leuk voor kids die al hun evenwicht kunnen bewaren.

Kinderstep met ABEC 7 kogellagers 

Bijna alle stepjes van Bandits and Angels zijn volledig gemaakt van metaal en/of aluminium. De kleinste stepjes hebben een kunststof board. Maar wat ze met elkaar gemeen hebben? Ze zijn allemaal voorzien van ABEC 7 kogellagers. Weet je wat dat inhoudt? Een ABEC specificatie beschrijft hoe goed een lager is in het omzetten van energie. Hoe hoger het nummer is, hoe meer precies en efficiënt de lager is. Er zijn 5 klassen: 1, 3, 5, 7 en 9. ABEC 7 is dus de op een-na-hoogste klasse. Dus dat is goed nieuws! De wieltjes van de Bandits and Angels kindersteppen draaien dus heel erg soepel. 

In elkaar te klappen kinderstep 

Wat als een step niet wordt gebruikt? Dan is het heel handig als je hem op een compacte manier kunt opbergen. Bijna elke kinderstep van Bandits and Angels kan in elkaar geklapt worden! Zo past de step bijvoorbeeld makkelijk in een kast. De stuntstepjes zijn niet inklapbaar. De Little Adventure steppen ook niet. Maar daarvan kun je wel het stuur eenvoudig los klikken. Maak de step even goed schoon en droog. Klap hem in of klik hem uit elkaar. En stap de step dan op een droge plek. Bij goed onderhoud kun je heel lang plezier hebben van het voertuigje!

Een gekleurde kinderstep, voor jongen en meisjes

Steppen is een hele leuke activiteit! Kinderen zijn lekker buiten. Ze zijn goed in beweging. En ze zijn de baas over hun eigen voertuigje. Deze sportieve activiteit vinden zowel jongens als meisjes leuk. We bieden dan ook verschillende kleurstellingen aan ons assortiment. Kleuren die zowel jongens als meisjes aan zullen spreken! De meeste stuurstangen zijn zwart. Maar verder hebben de meeste frames en boards vrolijke kleuren. De kleuren blauw, mint, groen en roze voeren de boventoon. Diezelfde kleuren kun je terug vinden in bepaalde onderdelen. Zoals bijvoorbeeld de wielen of de handvaten. Heeft jouw zoon of dochter een favoriete kleur? 

Een kinderstep met lampjes in de wielen

We willen graag de Little Adventure uitlichten. Deze kinderstep heeft namelijk een leuk kenmerk. Een kenmerk dat de andere steppen niet hebben. Dit model heeft LED lampjes in de wielen! Ze zitten verstopt in de voorwielen. In eerste instantie zijn ze niet te zien. Maar kom je in beweging met de step? Dan lichten ze op! Ook overdag, in het licht, zijn ze goed te zien. Leren steppen kan een uitdaging zijn. De drie wielen zorgen voor veel stabiliteit. En de leuke lampjes geven een extra dimensie mee aan de ervaring. Steppen moet natuurlijk altijd leuk zijn! Ook wanneer je er nog maar net mee begint.

Veilig op pad: een board met anti-slip laag en veiligheidshandvaten

Steppen moet natuurlijk veilig gebeuren! Alle stepjes zijn voorzien van een voetrem. Hiermee kan er zeer veilig worden afgeremd. De voeten staan bovendien op een board met een anti-slip laag. Zo hebben de voeten veel grip. Ook de handen moeten natuurlijk veilig aan het stuur kunnen blijven. Op bijna elke kinderstep zijn veiligheidshandvaten bevestigd. Door het dikke uiteinde kunnen de handen er niet vanaf glijden. De handvaten die dit niet hebben? Die zijn wel van een speciaal materiaal gemaakt. Materiaal dat voor veel grip zorgt. Ook hierdoor blijven de handjes op de plek. En een optionele accessoire voor extra veiligheid? Dat is een kinbeschermer.

Personaliseer een kinderstep met een kinbeschermer met naam

Zo’n kinbeschermer zorgt absoluut voor extra veiligheid. Het is een kussentje dat om het stuur heen gaat. Mocht de kleine bestuurder met de kin op het stuur belanden? Dan is de landing in ieder geval zacht! Maar het is ook een hele leuke accessoire. We kunnen er namelijk een naam op drukken. Een naam van maximaal 10 karakters. De kinbeschermer drukken we in onze eigen Bandits and Angels drukkerij. Bij elke step vermelden we of er een kinbeschermer op past. In de bijpassende accessoires vind je dan de opties. Een kinbeschermer is eenvoudig aan het stuur te bevestigen. Er zitten twee bevestigingspunten op van klittenband. 

Vandaag besteld = morgen steppen!

Twijfel je over welke step geschikt is voor jouw kind? Het is heel waardevol om naar de stuurhoogte te kijken. Bij elk model staat dit vermeld. Er is namelijk één belangrijke regel: het stuur van de step mag niet onder de navel van de bestuurder uitkomen. Anders is hij namelijk te klein. Kom je er niet uit? Dan kun je contact opnemen met onze klantenservice. Heb je uiteindelijk een geschikte kinderstep gevonden? En is deze op voorraad? Dan betekent het dat we deze direct kunnen uitleveren. Doorgaans geldt: vandaag besteld = morgen steppen! We beheren namelijk ons eigen magazijn en kunnen direct voor je aan de slag.

Kindersteppen