Loopauto

Voor elk kind is er wel een stoere loopauto te vinden vanaf 1 jaar. Bekijk onze collectie. De loopauto kun je laten personaliseren met naam. 

 • Vanaf 1 jaar
 • Zithoogte van 24 cm
 • Anti-kantelblok
Bekijk producten
 • Vanaf 1 jaar
 • Zithoogte 26 cm
 • Anti-kantelblok
Bekijk producten
 • Vanaf 1 jaar
 • Zithoogte van 23 cm
 • Anti-kantelblok
Bekijk producten
 • Vanaf 1 jaar
 • Zithoogte van 25 cm
 • Anti-kantelblok
Bekijk producten
 • Vanaf 1 jaar
 • Zithoogte 28 cm
 • Geluidsarme wielen
Bekijk producten
 • Vanaf 1 jaar
 • Zithoogte van 23 cm
 • Anti-kantelblok
Bekijk producten
 • Vanaf 1 jaar
 • Zithoogte 26 cm
 • Anti-kantelblok
Bekijk producten
 • Vanaf 1 jaar
 • Zithoogte 25 cm
 • Claxon en anti-kantelblok
Bekijk producten
 • Vanaf 1 jaar
 • Zithoogte van 22 cm
 • Anti-kantelblok
Bekijk producten
 • Voor ieder model
 • Meerdere kleuren
 • Uniek cadeau
Bekijk producten

De wereld ontdekken op een loopauto

Rondrijden op een loopauto is niet alleen leuk, maar ook een geweldige manier om de wereld te verkennen en de motorische vaardigheden van je kind te ontwikkelen. Bij Bandits and Angels hebben we een uitgebreide collectie loopauto's in allerlei soorten en kleuren. Wat al onze modellen gemeen hebben, is dat ze geschikt zijn voor kinderen vanaf 1 jaar.

Een loopauto is niet alleen een praktisch en leerzaam speelgoed, maar het kan ook een fantastisch kraamcadeau zijn. Hoewel de pasgeboren baby er nog niet op kan rijden, zal het zeker een prachtige aanvulling zijn op de babykamer. Het voegt een speels en stijlvol element toe aan de kinderkamerdecoratie en belooft toekomstig avontuur en plezier. Zodra het kind oud genoeg is om op de loopauto te rijden, zal het een wereld van opwinding en ontdekking openen. Kinderen kunnen gemakkelijk van punt A naar punt B rijden, en deze eenvoudige handelingen bevorderen hun balans, coördinatie en zelfvertrouwen. Voor je het weet, zul je versteld staan van de snelheid waarmee ze zich voortbewegen en de vreugde die ze halen uit hun eigen kleine bolide.

Onze loopauto's zijn niet alleen leuk voor kinderen, maar ook geruststellend voor ouders. Ze zijn ontworpen met oog voor veiligheid en duurzaamheid, zodat je kind er veilig van kan genieten. Kies uit ons assortiment de loopauto die het beste bij de stijl en behoeften van je kind past en geef ze een geweldige start op hun ontdekkingsreis door de wereld op hun eigen kleine racemachine. Bandits and Angels staat garant voor uren speelplezier en avontuur voor kinderen van 1 jaar.

Kinderen vanaf 1 jaar veilig op een loopauto

Een loopauto van Bandits and Angels is al geschikt voor een kind vanaf 1 jaar. De auto’s zijn allemaal anders. Maar één ding hebben ze gemeen! Alle loopauto’s zijn voorzien van een CE- en/of TÜV-keurmerk. Dit betekent dat ze officieel goed zijn gekeurd als speelgoed. Volgens de Europese richtlijnen. En dat kinderen vanaf 1 jaar er veilig mee kunnen spelen. De meeste modellen hebben een anti-kantelblok. Ze hebben een kleine rugleuning. Of minimaal een opstaand randje op de zitting tegen het afglijden. En ze staan allemaal zeer stabiel op de wielen. Het advies luidt echter wel altijd om een kind niet zonder toezicht te laten spelen.

Beenlengte van je kind opmeten om de zithoogte van de loopauto te bepalen

Niet elk loopauto heeft dezelfde zithoogte. En we weten dat niet elk kind van 1 jaar dezelfde lengte heeft. Hoe weet je dan welke loopauto geschikt is? We adviseren om voor de zekerheid altijd de beenlengte van het kind op te meten. Hoe doe je dit? Zet de kleine bestuurder voor je neer. Met de benen iets uit elkaar. Meet vervolgens vanaf het kruis tot aan de grond. En voilà, dit is de beenlengte. De beenlengte staat nagenoeg gelijk aan de zithoogte van de loopauto. Dus twijfel je welke loopauto je moet nemen? Meten is weten! In de kenmerken van het product staat altijd wat de zithoogte is.

Een loopauto stabiel op vier wielen

Een auto heeft natuurlijk vier wielen. Dus een loopauto ook! Maar er is een uitzondering. De leuke scooters hebben drie wielen. Drie of vier wielen, het is stabiel. En dat is ook nodig. Een kindje op een loopauto zal zelf nog niet veel balans hebben. Het zorgt er ook voor dat de loopauto soepel over verschillende oppervlakten kan rollen. Door drie of vier wielen wordt het risico op kantel significant verminderd. De Bandits and Angels loopauto’s hebben allemaal wielen die weinig tot geen geluid maken. Dit komt door het gebruik van een zacht type kunststof. Of het gebruik van een rubberen bandjes. Hierdoor kan er probleemloos zowel binnen als buiten op worden gereden.

Een loopauto van kunststof of van metaal

Het merendeel van onze loopauto’s is van kunststof. Kunststof is een lichtgewicht materiaal. Dit maakt het gemakkelijk te hanteren voor kinderen. Daarbij is het makkelijk schoon te maken. Heeft je kind buiten een ritje gemaakt op de loopauto? Veeg hem schoon/droog en hij is weer als nieuw. En ook een aantrekkelijke eigenschap van kunststof: het is betaalbaar. Zo zijn de metalen loopauto’s iets hoger in prijs. Maar dit materiaal geeft ook weer een andere kwaliteit mee. Beide typen materiaal hebben ook iets gemeen met elkaar. Beide materialen zijn stevig. De auto’s staan stabiel op de grond op drie of vier wielen. 

Automerken en andere opvallende loopauto’s

Bij Bandits and Angels zijn we gek op mini-varianten! Daarmee bedoelen we de imitaties van “echte” auto’s. Zo vind je in ons assortiment meerder typen van Mercedes. Maar ook Fiat 500 en Porsche 911. En Land Rover en Range Rover. Deze worden echt onder licentie van het betreffende merk gemaakt. Daarbij vinden we het ook leuk om iets aparts te maken. Zo hebben we bijvoorbeeld hele leuke retro scooters op drie wielen. En ook metalen oldtimers die een vintage look hebben. Ons assortiment is in ieder geval niet saai te noemen! Voor elk wat wils. Welke categorie spreekt jou het meeste aan?

Loopauto’s in allerlei kleuren

Auto’s worden over het algemeen stereotyperend gelinkt aan jongens. Maar ook meisjes houden van auto’s! En mede om deze reden hebben we veel verschillende kleuren in ons assortiment. We hebben neutrale kleuren zoals wit, grijs en zwart. Ook meer uitgesproken kleuren zoals rood en mint. De retro groene kleur is een hele hippe kleur. En deze past zowel bij jongens als meisjes. Ook hebben we specifiek roze modellen. Die laatste is natuurlijk ook geschikt voor jongens. Elk kindje vind het fantastisch om op een voertuigje te rijden. En elk kind heeft zijn of haar lievelingskleur. Wat is jouw favoriete kleur?

Leren van en plezier hebben aan een loopauto van Bandits and Angels

Denk je aan Bandits and Angels? Dan hopen we dat je denkt aan een woord zoals hip. Plezier. Kwaliteit. Diversiteit. Modern. Gemak. Allerlei eigenschappen die we bij elk product uit willen stralen! Dit geldt ook voor de loopauto. We hopen dat kinderen iets leren van onze producten. In het geval van een loopauto? Dan leert een kind evenwicht houden. Maar ook sturen, obstakels ontwijken en eventueel samen spelen. Belangrijke vaardigheden om te ontwikkelen. Daarnaast moet spelen natuurlijk vooral heel leuk zijn! Bij Bandits and Angels combineren we dit graag met elkaar. Daarom ontwikkelen we moderne ontwerpen. Met frisse kleuren en aantrekkelijke kenmerken.

Personaliseer je loopauto met een naamsticker

Een loopauto is al een fantastisch cadeau. Maar wil je hem nog specialer maken? Personaliseer hem dan met een naam! Het is mogelijk om een stickerset mee te bestellen. Je ontvangt dan twee naamstickers. We geven altijd aan welke kleur naamsticker je kunt bestellen. Er kan een naam van maximaal 10 karakters worden ingevuld. De stickers worden in onze eigen Bandits and Angels drukkerij gedrukt! Je ontvangt de loopauto en de naamstickers los. Zo kun je zelf bepalen op welke plek je ze opplakt. Op onze website geven we altijd een voorbeeld. Maar misschien heb jij een veel beter idee?

Online loopauto bestellen bij Bandits and Angels

Bij Bandits and Angels hebben beheren we ons eigen wagenpark! Alle loopauto’s staan netjes in ons magazijn geparkeerd. En besluit jij er eentje te kopen? Dan zorgen we dat deze de volgende dag bij je wordt afgeleverd. Er blijft één taak over als je de loopauto hebt ontvangen. En dat is monteren. Maar dat is een makkie! Bij elk product wordt een handleiding meegeleverd. Het zijn maar enkele handelingen die moeten worden uitgevoerd. En is de auto helemaal klaar? Dan kan de kleine bestuurder er heerlijk mee gaan spelen. Vol trots kan er rond worden gereden. Welke loopauto ga jij bestellen?

Diverse loopauto merken

Loopauto's