Zelf afleverdatum kiezen
In stap 2 van het bestelproces staat de eerst mogelijke afleverdatum automatisch aangegeven. Wil je graag je bestelling op een andere datum afgeleverd krijgen, dan kun je in de kalender eenvoudig de door jou gewenste datum kiezen. In verband met logistieke redenen kun je drie maanden vooruit plannen.

Zit er een factuur in de verpakking?
Bestellingen die wij versturen, bevatten nooit een factuur maar een pakbon. Op onze pakbon wordt alleen het afleveradres aangegeven en welk product er verzonden is (zonder prijs). Indien de ontvanger niet de persoon is die heeft besteld, weet hij of zij derhalve niet van wie het pakket afkomstig is. Wanneer de ontvanger bij ons informeert naar de afzender zullen wij eerst contact met de verzender gaan opnemen.

Hoe weet ik dat mijn bestelling is verzonden?
Om jou zoveel mogelijk op de hoogte te houden van je bestelling, ontvang je van Bandits & Angels één werkdag voor aflevering een e-mail ter bevestiging van de bezorging. In deze e-mail staat dat jouw bestelling met succes is verzonden en staat tevens de track-and-trace code vermeld, zodat je de levering kunt volgen.

Afleveren op een ander adres?
Dat is mogelijk. Je kunt bij de bestelprocedure eerst je eigen adresgegevens invullen, vervolgens vind je onderaan deze pagina een extra optie “Afwijkend afleveradres”. Wanneer je deze aanvinkt, kun je een ander afleveradres aangeven.

Kadopapier
Vele producten zijn verpakt in een grote stevige dozen, die gelijk geschikt zijn voor verzending. Het inpakken in kadopapier is niet mogelijk i.v.m. beschadiging van het kadopapier tijdens verzending.

Track & trace
Op de dag vóór de geplande bezorging kun je via de website van POSTNL jouw levering volgen. Vanaf 20.00 uur kun je een indicatie zien van de bezorgtijd. Deze kun je raadplegen via de link die je hebt ontvangen, nadat we jouw bestelling hebben ingepakt en verzonden

Niet thuis, wat gebeurd er dan?
Wanneer POSTNL het pakket niet bij je thuis kan afleveren op dinsdag tot en met zaterdag, wordt deze standaard aangeboden bij jouw buren. Als dat ook niet lukt, biedt PostNL het pakket een tweede keer bij jou aan. Wanneer jij en jouw buren ook bij de tweede aanbieding niet thuis zijn, vind je een bericht in je brievenbus. Daarop staat waar je het pakket gedurende 3 weken kunt afhalen.

Burenlevering
Alle bestellingen worden standaard door ons met burenlevering afgeleverd. Dat betekent indien je niet thuis bent, POSTNL het pakketje probeert af te geven bij een van je buren. Helaas hebben wij geen invloed bij welke buren dit zou moeten. Indien je niet wenst dat jouw bestelling bij een van de buren zal worden afgeleverd, dient je dit aan te geven bij het veld 'opmerkingen' in het bestelproces.

Bezorging tijdens de feestdagen
Ook rond de feest- en gedenkdagen streven wij ernaar om jouw pakket op tijd te bezorgen. Je kunt ons daarbij helpen door jouw bestelling tijdig voor een feestdag te plaatsen. Houdt rekening met de eventuele wijzigingen in het bezorgschema van POSTNL. De geplande afleleverdatum staat ook altijd in het bestelproces vermeld. Mocht je meer informatie over de actuele bezorgdagen willen hebben, dan kun je contact opnemen.

Wie bezorgt onze pakketten
Wij verzenden alle pakketten standaard met POSTNL, één van Europa's meest toonaangevende dienstverleners op de briefpost- en pakketmarkt.

Bezorgdagen en tijden
POSTNL bezorgt onze pakketten van maandag t/m zaterdag van 8:00 tot 19:30 uur.

Zichttermijn
Je hebt een wettelijk zichttermijn van 14 dagen. Bij Bandits & Angels geven wij jou een zichttermijn van 100 dagen waarbinnen je een product kunt retourneren.

Retourprocedure vanuit Nederland
Je kunt het product ongemonteerd en in een ongeopende verpakking retourzenden, gebruik hiervoor het retourformulier. De verzendkosten van het retourneren zijn gratis. Voor de volledige voorwaarden verwijzen wij naar onze algemene voorwaarden.

Retourprocedure vanuit België
Vanuit België kunt u uw bestelling kosteloos retour sturen. Wij vragen u om hiervoor contact op te nemen via 0031-88-1232735 (tijdens kantooruren) of via ons contactformulier. Wij sturen u hierna een retourlabel toe waarmee het verzenden gratis is. Voor de volledige voorwaarden verwijzen wij naar onze algemene voorwaarden. Voorwaarden om bestellingen te retourneren U mag uw bestelling van Bandits and Angels retourneren, indien u voldoet aan de volgende voorwaarden: U retourneert het product binnen de zichttermijn van 100 dagen. De termijn gaat in op de dag na ontvangst van uw bestelling. U moet uw bestelling op dezelfde wijze terugsturen zoals u deze ontvangen hebt. Dus in de originele doos en verpakt en met alle accessoires en eventuele extra cadeautjes. Met uitzondering van maatwerk zoals kinbeschermers en stickers, deze kun je niet retour sturen. U mag op geen enkele wijze adressen of andere teksten schrijven op originele verpakkingen. De originele doos mag tevens geen duct tape of ander plakband bevatten, dan wat er origineel al op zit. Uw bestelling mag niet gemonteerd of gebruikt zijn, maar natuurlijk mag u wel het product uit de doos halen en bekijken. U moet het artikel aanmelden om te retourneren en om een retourlabel te krijgen.

Kan ik mijn bestelling omruilen?
Indien je een artikel wilt ruilen, dien je deze retour te sturen (dit kan via de retourpagina). Om het juiste artikel te verkrijgen dien je een nieuwe bestelling te plaatsen.

Hoe snel krijg ik mijn geld retour?
Zodra wij jouw bestelling in goede orde hebben ontvangen op ons retouradres, wordt het betaalde bedrag minus de verzendkosten naar jouw rekening teruggestort. Wij storten dan binnen 2 werkdagen jouw geld retour. Je ontvangt een bevestiging van ons wanneer wij het geld hebben teruggestort.

Verkeerd artikel ontvangen
Heeft u een verkeerd of beschadigd artikel ontvangen? Wij betreuren dit, maar we zullen dit zo snel mogelijk voor u gaan oplossen. Gebruik hiervoor het retourformulier

Veilig betalen
Het is mogelijk om op 2 manier te betalen. Het gemakkelijkst en veiligst gaat dit via Ideal. Naast Ideal kun je tevens kiezen voor "vooruitbetaling". Je dient dan zelf het geld over te maken naar ons rekeningnummer. Je gegevens worden beveiligd. Je kunt dit zien doordat er een slotje verschijnt in je browser en i.p.v. http voor ons webadres verschijnt er https.

Vooruitbetalen mogelijk?
Wanneer je kiest voor de optie vooruitbetalen, maak je het verschuldigde aankoopbedrag naar onze rekening over aan de hand van de factuurgegevens die je ontvangt na afronding van jouw bestelling. Alleen met een Rabobank rekening kunnen wij garanderen dat het product nog dezelfde dag verstuurd kan worden (mits betaald voor 16 uur). Bij iedere andere bank duurt het gemiddeld 1 werkdag voordat het geld bij ons is ontvangen en het product verzonden kan worden. Voor België geldt ongeveer 3 werkdagen voordat het geld bij ons op de bankrekening staat bijgeschreven. Mocht je het product de volgende dag wensen te ontvangen dan raden wij aan te kiezen voor een van de andere betalingsmogelijkheden.

Kan ik ook achteraf betalen?
Helaas is dit niet mogelijk. De betaling moet geheel aan ons voldaan zijn voordat wij de producten kunnen versturen.

Alle handleidingen kunt u zelf downloaden.
Handleidingen