Zelf afleverdatum kiezen

In stap 2 van het bestelproces staat de eerst mogelijke afleverdatum automatisch aangegeven. Wil je de bestelling op een andere datum afgeleverd krijgen? In de kalender kun je eenvoudig voor een andere datum kiezen. Je kunt ongeveer anderhalve maand vooruit plannen.

Zit er een factuur in de verpakking?

Bestellingen die wij versturen bevatten geen factuur of pakbon. De factuur ontvang je wel per e-mail. We zijn gestopt met het printen en meesturen van pakbonnen omdat we hiermee inkt, energie en papier besparen. Wel zo duurzaam!

Hoe weet ik dat mijn bestelling is verzonden?

Je ontvangt één werkdag voor aflevering een e-mail van Bandits and Angels ter bevestiging van de bezorging. In deze e-mail staat dat jouw bestelling met succes is verzonden en hierin staat tevens de track & trace vermeld waarmee je de levering kunt volgen.

Afleveren op een ander adres

In de bestelprocedure vragen we om je eigen adresgegevens. Wil je het ergens anders laten bezorgen? Dan vink je na het invullen van je adres “Afwijkend afleveradres” aan. Je kunt dan een ander afleveradres invullen of een pakketpunt van PostNL uitkiezen. 

Maatwerk

Je kunt bij ons maatwerk bestellen, zoals een kinbeschermer, naamstickers of gegraveerde onderdelen. Doe je een hoofdproduct in de winkelwagen? Dan wordt het beschikbare maatwerk als bijpassende accessoires getoond. 

Cadeaupapier

We beschikken helaas niet over feestelijk cadeaupapier om je bestelling in te pakken. Door het logistieke proces is dit niet mogelijk. Maar alle pakketten worden in stevig bruin pakpapier ingepakt, waardoor alle bestellingen onherkenbaar worden verzonden. 

Pakketten onherkenbaar verzonden

Waarom wij alles onherkenbaar verzenden? Omdat wij ons kunnen voorstellen dat je een cadeautje besteld voor jouw kind die dit nog niet mag zien. Als de deur voor de postbezorger open wordt gedaan zal de kleine ontvanger niet doorhebben dat er een cadeau voor hem/haar inzit. 

Wie bezorgt onze pakketten?

Wij verzenden alle pakketten standaard met PostNL, één van Europa's meest toonaangevende dienstverleners op de briefpost- en pakketmarkt.

Track & trace

Zodra we jouw bestelling klaar hebben gemaakt voor verzending, ontvang je een e-mail met de track & trace van PostNL. Deze zal op zijn laatst in de avond actief zijn waardoor je een dag voor bezorging al een indicatie hebt van de bezorgtijd. Als het pakket uiteindelijk met de bezorger onderweg is zul je een definitief tijdvak zien.

Bezorgdagen en -tijden

PostNL bezorgt onze pakketten van maandag t/m zaterdag tussen 8:00 en 21:30 uur. We hebben geen invloed op het tijdvak waarin PostNL jouw pakket komt bezorgen. Geeft PostNL een tijdvak aan die jou niet uitkomt? Dan kun je dit wijzigen in de PostNL-app.

Niet thuis, wat gebeurt er dan?

Wanneer PostNL het pakket niet bij je thuis kan afleveren, wordt deze standaard aangeboden bij jouw buren. Als dat ook niet lukt, zal PostNL het bij een pakketpunt afgeven. PostNL laat geen briefje meer achter. Hoe weet je waar je pakket is? Je krijgt een e-mail van PostNL of je kunt het in de PostNL-app zien als je deze hebt. Wij hebben verder geen invloed op het afleverproces van PostNL. 

Bezorging tijdens de feestdagen

Ook rond de feest- en gedenkdagen streven wij ernaar om jouw pakket op tijd te bezorgen. Je kunt ons daarbij helpen door jouw bestelling tijdig voor een feestdag te plaatsen. Houd rekening met eventuele wijzigingen in het bezorgschema van PostNL vanwege drukte. PostNL houdt je hiervan altijd op de hoogte via de track & trace. 

Zichttermijn

Je hebt een wettelijk zichttermijn van 14 dagen. Bij Bandits and Angels geven wij jou een zichttermijn van 100 dagen waarbinnen je een product kunt retourneren.

Retourvoorwaarden

Niet helemaal tevreden? Te groot of te klein? Je bent welkom om een product gekocht bij Bandits and Angels te retourneren. Als je aan de volgende punten voldoet, kun je jouw bestelling binnen 100 dagen gewoon op onze kosten terugsturen! Waar moet je op letten:

Je moet de bestelling op dezelfde manier terugsturen als je ontvangen hebt. Dat wil zeggen, verpakt in de originele verpakking en met alle accessoires en eventuele extra cadeaus (als je die hebt ontvangen). Met uitzondering van op maat gemaakte producten zoals kinbeschermers, naamstickers en gegraveerde producten. Je kunt dit niet teruggeven. Je mag op geen enkele wijze adressen of andere tekst op originele verpakkingen schrijven. Tip: Gebruik een vuilniszak of plastic zak om de originele verpakking te beschermen en onbeschadigd terug te sturen. Je kunt hier ook het adreslabel met het retouradres op aanbrengen. De originele verpakking mag niet voorzien zijn van ducttape. Je bestelling mag niet gemonteerd of gebruikt worden, maar u kunt het product natuurlijk wel uit de verpakking halen en bekijken.

Heb je de originele doos/verpakking niet meer? Of is het product wel gemonteerd geweest? Dan betalen we 75% van het aankoopbedrag uit.

Let op: gebruikte producten kunnen niet meer geretourneerd worden.

Je kunt eenvoudig zelf een retourlabel aanmaken.

Kan ik maatwerk retourneren?

Maatwerk, zoals kinbeschermers, naamstickers of gegraveerde onderdelen, zijn uitgesloten van retour sturen of ruilen. Het is een op maat gemaakt product en maken we speciaal op verzoek.   

Kan ik mijn bestelling omruilen?

Een bestelling kan helaas niet omgeruild worden, deze kan alleen retour worden gestuurd. Als je een ander artikel wenst te ontvangen dien je hiervoor een nieuwe bestelling te plaatsen.

Hoe snel krijg ik mijn geld retour?

Zodra wij jouw retourzending in goede orde hebben ontvangen op ons retouradres, wordt het betaalde bedrag naar jouw rekening teruggestort. Wij storten dan uiterlijk binnen 2 werkdagen jouw geld retour. Je ontvangt een bevestiging van ons wanneer wij het geld hebben teruggestort.

Verkeerd artikel ontvangen

Onze excuses wanneer je een verkeerd of beschadigd hebt artikel ontvangen! Dat is natuurlijk niet de bedoeling. We zullen dit zo snel mogelijk oplossen, neem hiervoor zo snel mogelijk contact met ons op.

Veilig betalen

Je kunt uit diverse betaalmethoden kiezen. Welke je ook kiest, jouw gegevens zijn altijd beveiligd. Je kunt dit zien aan het slotje dat verschijnt in je browser. En in plaats van ‘http’ voor ons webadres verschijnt er ‘https’.

Hoe werkt vooruitbetaling?

Wanneer je kiest voor de optie vooruitbetalen ontvang je een factuur met onze rekeninggegevens. Je maakt het verschuldigde aankoopbedrag hier naartoe over. In Nederland duurt het gemiddeld 1 werkdag voordat het geld bij ons is ontvangen. Voor België kan dit iets langer duren, gemiddeld 3 werkdagen. Zodra we de betaling hebben ontvangen en verwerkt gaan wij over op verzending van de bestelling. Als je een bestelling de volgende dag wenst te ontvangen, raden we aan om te kiezen voor een betaalmethode waarbij het geld direct wordt overgeschreven. 

Kan ik ook achteraf betalen?

Helaas is dit niet mogelijk. De betaling moet geheel aan ons voldaan zijn voordat wij de producten kunnen versturen.

Handleidingen

Voor elk product van Bandits and Angels is een handleiding te downloaden. Bekijk alle handleidingen