Poppenwagen

Speciaal voor kleine poppenmoeders zijn er de poppenwagens van Bandits & Angels. Poppenwagens voor kinderen vanaf 1 jaar.

  • Vanaf 1 jaar
  • Duwstang met 2 standen
  • Tip: sticker met naam
Bekijk producten
  • Vanaf 3 jaar
  • Buggy en poppenwagen
  • Volledig inklapbaar
Bekijk producten

Een poppenwagen, geweldig om een babypop in te vervoeren! Lekker stappen achter een eigen poppenwagentje dat sprekend op een echte kinderwagen lijkt. Misschien kun je zelfs samen met mama, die haar eigen grote exemplaar heeft, meelopen? 

Over het merk Bandits and Angels 

Ons assortiment kenmerkt zich door de vele verschillende kleurstellingen. Als Bandits and Angels bieden we een uniek design van Nederlands ontwerp. De fris gekleurde poppenwagens zijn van hoge kwaliteit. Het mooie ervan is dat je bij ons in dezelfde kleurstellingen bijpassende accessoires kunt bestellen, zoals poppendekentjes en luiertassen. 

Houten poppenwagens

Voor de kleintjes vanaf 1 jaar hebben we de schattige houten wagentjes. Stevige houten karretjes die ook meteen goede ondersteuning bieden bij het zetten van de eerste stapjes. Met een houten poppenwagen van Bandits and Angels sla je twee vliegen in een klap en misschien wel drie. Je kindje heeft namelijk een mooie wagen voor haar pop, heeft ondersteuning bij het stappen én dit houten poppenwagentje is ook nog eens een (decoratieve) verzamelbak voor speelgoed.

2 in 1 poppenwagens

Voor de dames vanaf 3 jaar hebben we ons beroemde 2in1 modellen van Bandits and Angels. In een handomdraai maak je van een kinderwagen een buggy. En wist je dat we een paar van deze modellen ook in een megapack aanbieden, waarin ook een bedje en een wippertje zit? Zo heb je helemaal een complete inboedel voor je pop. 

Binnen en buiten gebruiken

Zowel de houten als de 2in1 poppenwagens kunnen probleemloos binnen en buiten rondgereden worden. De houten wagentjes hebben houten wielen met een rubberen randje. En de 2in1 modellen hebben kunststof zwenkwielen waardoor ze heel wendbaar zijn en makkelijk kunnen draaien.

Personaliseren en uniek maken

Als klap op de vuurpijl kun je onze poppenwagens personaliseren! In onze Bandits and Angels drukkerij kunnen wij luiertasjes bedrukken en naamstickers maken. Kies voor de naam van de pop, of die van de poppenmoeder. Zo maak je wel indruk wanneer je één van onze poppenwagens cadeau geeft. 

Ook interessant