Landrover loopauto

Een stoere loopauto voor kinderen vanaf 1 jaar. Van Bandits & Angels, maar geïnspireerd op een echte Land Rover. 

Land Rover Defender zwart
  • Vanaf 1 jaar
  • Zithoogte van 26 cm
  • Anti-kantelblok
  • Geluidsarme wielen
  • Comfortabele rugleuning
  • Optioneel: stickerset met naam
  • Geen verzendkosten
€ 49,95    € 39,95

Stoere Land Rover loopauto

Iedereen heeft vast weleens een Land Rover auto in het echt gezien. Een hele stoere en grote auto. Bij Bandits and Angels kun je een miniatuurversie krijgen van de iconische Land Rover Defender! En hier heb je natuurlijk geen rijbewijs voor nodig. Deze gave loopauto is met zorg nagemaakt van de originele terreinwagen. Hij is wel een stukje kleiner met een afmeting van 67x31x39,5 cm. Maar ook de loopauto oogt stoer en robuust. Hij heeft stoere koplampen en een comfortabele zitting. En de vormen van de auto zijn herkenbaar. Welk kind wil nou niet de wereld ontdekken op zo’n stoer voertuig?

Verrassing in het stuur

De Defender heeft een zithoogte van 26 cm. Onder de zitting vind je opbergruimte. Zo kunnen er spulletjes mee worden genomen onderweg. Handig hè? Achterop de loopauto zit een duwstang van 37 cm hoog. Die biedt, als een rugleuning, steun tijdens het rijden. Is het nog lastig om op de loopauto te zitten? Dan kan de duwstang worden vastgehouden om er achteraan te lopen. De grote verrassing zit in het stuur. Deze laat bijpassende stoere geluiden horen. Die van een auto die start, optrekt en remt. En er zit natuurlijk een claxon op. Zo weet iedereen dat je eraan komt!

Land Rover loopauto met naam

Gezien worden met deze stoere auto is geen straf. Maak het helemaal af door te laten zien van wie de loopauto Land Rover is! Personaliseer hem door een stickerset met naam mee te bestellen. Zo maak je er een uniek en persoonlijk cadeau van. We drukken een naam van maximaal 10 karakters. Je ontvangt twee losse stickers. Zo heb je een naam voor op allebei de kanten van de loopauto. Maar wil je liever ergens anders plakken? Dat kan natuurlijk ook. Het opplakken is een fluitje van een cent. Maar je ontvangt instructies over hoe je de stickers op moet aanbrengen. 

Een stoere SUV Loopauto

Een SUV loopauto is de perfecte manier om kinderen op jonge leeftijd al te laten kennismaken met autorijden en hun motorische vaardigheden te ontwikkelen. De Land Rover Defender Zwart van Bandits and Angels is een geweldige keuze voor ouders die op zoek zijn naar een kwalitatief hoogwaardige SUV loopauto voor hun kind. De Land Rover Defender Zwart is ontworpen om er net zo uit te zien als een echte SUV, maar dan op kinderformaat. Met zijn zwarte kleur en stoere uitstraling is het een echte eyecatcher. Daarnaast is de loopauto uitgerust met tal van handige functies, waaronder een stuurwiel met claxon, een versnellingspook en een zitting met opbergvak.

De SUV loopauto is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar oud en heeft een maximaal draaggewicht van 30 kg. Dit betekent dat uw kind jarenlang plezier zal hebben van deze loopauto. Daarnaast is deze kleinere Land Rover Defender gemaakt van hoogwaardige materialen en voldoet het aan de strengste veiligheidseisen, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de veiligheid van uw kind.

Naast het feit dat de Land Rover Defender Zwart van Bandits and Angels een geweldige loopauto is voor kinderen, is het ook nog eens goed voor hun ontwikkeling. Door te spelen met deze loopauto ontwikkelen kinderen hun motorische vaardigheden en leren ze hun evenwicht te bewaren. Bovendien stimuleert het spelen met een loopauto de verbeelding van kinderen en helpt het hen hun sociale vaardigheden te ontwikkelen. Een geweldige keuze voor ouders die op zoek zijn naar een kwalitatief hoogwaardige SUV loopauto voor hun kind.