Barbiehuis

Poppenhuizen geschikt voor Barbie voor kinderen vanaf 3 jaar.

Prinses
 • Vanaf 3 jaar
 • Houten poppenhuis
 • Hoogte 126 cm
 • 3 woonlagen
 • Inclusief 15 meubeltjes
 • Geschikt voor Barbie poppen
 • Geen verzendkosten
€ 129,95    € 99,95
Sweet Country House
 • Vanaf 3 jaar
 • Houten poppenhuis
 • Hoogte 124 cm
 • 3 woonlagen
 • Inclusief 11 meubeltjes
 • Geschikt voor Barbie poppen
 • Geen verzendkosten
€ 129,95    € 89,95
Angels Country House
 • Vanaf 3 jaar
 • Houten poppenhuis
 • Hoogte 124 cm
 • 3 woonlagen
 • Inclusief 14 meubeltjes
 • Geschikt voor Barbie poppen
 • Geen verzendkosten
€ 139,95    € 109,95

Speciaal voor Barbie

Barbie, de iconische speelgoedpop die generaties lang geliefd is! Geboren op 9 maart 1959, heeft ze de harten van kinderen over de hele wereld veroverd. Gedurende de jaren heeft Barbie talloze avonturen beleefd in verschillende huizen, en bij Bandits and Angels hebben we de perfecte opties voor Barbie-fans. Ontdek de wereld van Barbie in stijl en geef je kind de kans om hun eigen droomavonturen te creëren met onze prachtige Barbiehuizen en accessoires. Bij Bandits and Angels begrijpen we de waarde van speelgoed dat de verbeelding stimuleert en creativiteit bevordert, en we zijn er trots op om bij te dragen aan deze bijzondere reis. Laat je kinderen hun eigen Barbieverhalen schrijven en beleven in een van onze betoverende Barbiehuizen.

Onze collectie omvat prachtige, ruime houten Barbiehuizen die speciaal zijn ontworpen om de verbeelding van kinderen tot leven te brengen. Maar welk huis zal Barbie het mooist vinden? Een standaard Barbiepop meet ongeveer 30 cm in lengte, dus het is belangrijk om een huis te kiezen met verdiepingen die hoger zijn dan 30 cm, zodat ze comfortabel in haar nieuwe thuis kan wonen.

Bij Bandits and Angels hebben we ook gedacht aan de details. De bijbehorende meubeltjes zijn zorgvuldig ontworpen en iets groter gemaakt, zodat ze perfect passen in het ruime poppenhuis. Hierdoor kunnen kinderen zich nog beter inleven in de wereld van Barbie en haar vrienden, terwijl ze genieten van eindeloze speeluren vol verbeelding.Om het winkelen voor jou zo eenvoudig mogelijk te maken, hebben we in onze productinformatie duidelijk aangegeven of het poppenhuis geschikt is voor Barbie of voor kleinere poppetjes. Zo kun je in één oogopslag zien welke huizen het beste bij de speelstijl van je kind passen.

Barbiehuizen vanaf 3 jaar

Poppenhuizen van Bandits and Angels. Deze zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Waarom precies deze leeftijd? Het spelen met een poppenhuis is als een rollenspel. En kindjes beginnen dit vanaf 3 jaar interessant te vinden! Door het ‘doen alsof’ wordt de fantasie geprikkeld. De poppen beleven allerlei avonturen. Er is komt veel interactie bij kijken. De motoriek is op die leeftijd ook goed aan het ontwikkelen. Hierdoor kan er makkelijker met kleine spulletjes worden gespeeld. Denk maar aan die meubeltjes die vast moeten worden gepakt met die kleine handjes. Kleinere kindjes steken deze nog weleens in de mond. Maar de barbiehuizen van Bandits and Angels zijn voorzien van twee keurmerken. Een CE en een TÜV keurmerk. De producten voldoen hiermee aan alle eisen. Eisen op het gebied van o.a. veiligheid en kwaliteit.  

Hoe hoog om geschikt te zijn voor Barbie?

Kinderen van 3 jaar zijn ongeveer rond de 1 meter lang. De meeste Barbiehuizen van Bandits and Angels zijn nog hoger! Zo is het spelen met een poppenhuis een hele beleving. Je kunt het huis gewoon op de grond zetten in de kamer. Ons advies? Zet het huis altijd tegen een muur aan. Zo weet je zeker dat het huis altijd 100% stevig staat en niet om kan vallen. Kinderen blijven natuurlijk doorgroeien. Wordt het huis, ondanks deze hoogtes, toch iets te laag? Dan kun je het huis altijd ophogen. Zet er een kastje of tafel onder (die minstens dezelfde breedte en diepte als het huis heeft). 

Houten Barbiehuis

Zo’n groot poppenhuis is direct een echte eyecatcher! De huizen van Bandits and Angels zijn gemaakt van hout. Een houten huis is stabiel en blijft stevig staan tijdens het spelen. Dit komt natuurlijk ook door het gewicht van het materiaal. Ten opzichte van plastic is hout een meer verantwoord soort materiaal. Bij de productie komen geen schadelijke stoffen vrij namelijk. Daarbij voelt het ook warmer aan dan plastic. Wel zo fijn tijdens het spelen! Een houten Barbiehuis is ook duurzaam. Het gaat lekker lang mee, soms wel van de ene tot de andere generatie. Het is een tijdloos voorwerp en is altijd leuk om mee te spelen.

Een poppenhuis voor Barbie

Alle poppenhuizen zijn om vrolijk van te worden! Dat hebben ze 100% met elkaar gemeen. Barbie moet hier natuurlijk met veel plezier wonen. Een Barbiehuis is minimaal 116 meter hoog. Zo kan Barbie comfortabel op alle verdiepingen terecht. De huizen zijn “vaste huizen”. Er kunnen geen deuren open. Of delen van een dak die uitgeklapt kunnen worden. Maar alle kamers zijn zeer toegankelijk. Zo kan er supermakkelijk met het huis worden gespeeld. Veel modellen Barbiehuis hebben ook een balkon. En natuurlijk kan er ook vóór het huis worden gespeeld. Misschien heb je al een Barbieauto in het assortiment? Die kan prima voor het huis worden geparkeerd!

Een Barbiehuis inclusief meubels

Elk Barbiehuis wordt inclusief meubeltjes geleverd! Je hoeft Barbie dus te helpen met verhuizen. De inboedel staat al helemaal klaar. Denk aan meubels voor in de keuken: een tafel en stoelen. Een bad voor in de badkamer. Een comfortabele bank om in de woonkamer neer te zetten. En natuurlijk kan een heerlijk bed in de slaapkamer niet ontbreken. Sommige huizen hebben ook een piano, een kaptafel en plantjes. Dit verschilt per huis. Heb je al andere spulletjes van Barbie? Dan kun je het vast met zo’n mooi huis combineren. Jouw Barbiepop zal de tijd van haar leven hebben! Welke is jouw favoriet?

Gratis verzenden en retourneren van een Barbiehuis

Bij Bandits and Angels hebben we alles in eigen beheer. Ook de poppenhuizen. Bestel jij een Barbiehuis? Dan gaan we meteen aan de slag met jouw bestelling. Het pakket zal kosteloos naar je toe worden gestuurd. In principe moet de postbezorger het de volgende dag bezorgen. Let goed op het tijdstip waarop je de bestelling plaatst. Niet tevreden met het Barbiehuis? Dan mag je deze gratis retourneren. Let wel op dat je aan de retourvoorwaarden voldoet. Dat houdt o.a. in dat het product niet gemonteerd en gebruikt mag zijn. En het product moet in de originele verpakking terug worden gestuurd. 

Poppenhuizen